Leida Visee

Caring for your canine

Let’s work on your dog’s future
Leida Visee

Caring for your canine

Let’s work on your dog’s future

Vragen of meer info?

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat je aanmelding definitief is na betaling van het cursusgeld ontvang je per email je inlog gegevens voor de academie. Je hebt dan meteen toegang tot alle modules (als je de volledige cursus hebt aangeschaft). Je kunt beginnen met datgene wat je het meeste aanspreekt. Toch raad ik je aan om in elk geval de eerste drie modules in die volgorde te doen, omdat dat je de beste basis geeft.

De meeste modules zijn vooral tekst om door te lezen, sommigen met een werkboek of een checklist. Een paar modules hebben ook instructie video’s, deze zijn meestal niet langer dan 5 minuten, vaak korter.

Uit hoeveel modules bestaat de cursus?

Op dit moment bestaat de cursus in ieder geval uit 8 modules, dat kan in de toekomst uitgebreid worden. Als je je inschrijft voor email updates krijg je nieuws daarover meteen in je inbox!

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Dat is heel persoonlijk, en wisselt ook per module. Sommige modules zijn vooral uitleg en informatie, bij andere modules zitten instructie video’s en oefeningen. De oefeningen moeten rustig opgebouwd worden, en het kan meerdere weken duren voordat jij en je hond daar een routine in gevonden hebben. Maar je hebt sowieso een jaar toegang tot al het materiaal, dus je kunt overal lekker de tijd voor nemen!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

In principe heb je vanaf je inschrijving een jaar lang toegang tot het cursus materiaal. Daarna zal het mogelijk zijn om tegen een geringe vergoeding nog langer toegang te houden als je daar behoefte aan hebt.

Mijn andere hond is nog geen senior, kan ik daarmee ook meedoen aan de cursus?

Absoluut! Hou rekening met een minimumleeftijd van 6 maanden, maar alle honden ouder dan dat kunnen meedoen, en baat hebben bij de oefeningen en alles wat je leert. Alleen de  voedingsmodule is minder geschikt voor echt jonge honden.

En wat als ik me bedenk?

Volgens de Nederlandse wetgeving is er geen herroepingsrecht voor digitale producten waar meteen toegang toe is. Omdat alle modules meteen open staan zodra je inlogt geldt dat ook voor deze cursus. Ook als je in termijnen betaalt, ga je een betalingsverplichting voor het totale bedrag aan.

Senior honden:

Gezond ouder worden checklist