Leida Visee

Caring for your canine

Let’s work on your dog’s future
Leida Visee

Caring for your canine

Let’s work on your dog’s future

Vragen of meer info?

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat je aanmelding definitief is na betaling van het cursusgeld ontvang je per email je inlog gegevens voor de academie. Je hebt dan meteen toegang tot module 1 van de cursus waar voor ingeschreven hebt en je kunt gelijk aan de slag. Elke week gaat er een nieuwe module open.

Elke module bestaat uit een of meerdere korte video’s (maximaal 10-15 minuten per video). Daarnaast is er een werkboek waarin je de behandelde stof op je gemak kunt nalezen, en waar je notities in kunt maken. Bij sommige modules zijn er praktische oefeningen, die vind je ook in het werkboek terug.

Uit hoeveel modules bestaat de cursus?

Op dit moment bestaat de cursus in ieder geval uit 8 modules, dat kan in de toekomst uitgebreid worden. Als je je inschrijft voor email updates krijg je nieuws daarover meteen in je inbox!

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Voor het bekijken van de instructievideo en het doorlezen van het werkboek zullen de meeste mensen aan een uur genoeg hebben. Hoeveel tijd je vervolgens besteedt aan de daadwerkelijke uitvoering is persoonlijk en aan jou. Sommige dingen kunnen aanpassingen zijn aan handelingen die je toch al doet, andere dingen zullen nieuw zijn. Je kunt het net zo klein of groot maken als jij en je hond samen willen. En uiteindelijk is deze cursus niet “over” na 8 weken, daarna ga je nog door met je nieuw verworven vaardigheden en inzichten, en heb je de rest van het leven van je hond om samen te werken en daarvan te genieten.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

In principe heb je vanaf je inschrijving een jaar lang toegang tot het cursus materiaal. Daarna zal het mogelijk zijn om tegen een geringe vergoeding nog langer toegang te houden als je daar behoefte aan hebt.

Mijn andere hond is nog geen senior, kan ik daarmee ook meedoen aan de cursus?

Absoluut! Hou rekening met een minimumleeftijd van 6 maanden, maar alle honden ouder dan dat kunnen meedoen, en baat hebben bij de oefeningen en alles wat je leert. Alleen de  voedingsmodule is minder geschikt voor echt jonge honden.

En wat als ik me bedenk?

Ik hoop natuurlijk dat je enthousiast bent en de hele cursus volgt. Maar ik weet ook dat het leven van alles met zich mee kan brengen, en dat plannen kunnen veranderen. Volgens de Nederlandse wetgeving is er geen herroepingsrecht voor digitale producten waar meteen toegang toe is. Omdat niet alle modules in 1x toegankelijk zijn, doe ik het zo: je hebt maximaal 14 dagen vanaf aanschaf van de cursus tijd om aan te geven dat je toch niet wilt. Je krijgt geld terug voor de onderdelen die je niet gevolgd hebt: als je alleen module 1 volgt krijg je 5/6 van het aankoopbedrag terug, als je ook module 2 gekregen hebt krijg je 4/6 van het aankoopbedrag terug, onder aftrek van €15 administratiekosten.

Senior honden:

Gezond ouder worden checklist