Senior honden:
Gezond ouder worden

Dankjewel voor je aanmelding voor de pilot!

Hoe gaat het nu verder?
Senior honden:
Gezond ouder worden

Dank voor je aanvraag!

Je ontvangt de link binnen een paar minuten in je mail.

Jouw senior verdient het allerbeste!

Goed dat je je aangemeld hebt voor de pilot van “Super senior: het goud in grijs”.
We verzamelen alle aanmeldingen t/m 24 september a.s. Op 25 september krijg je bericht of je deelname goed gekeurd is. Zo ja, ontvang je in deze mail een betaallink om je inschrijving definitief te maken. Deze graag voldoen voor aanvang van de pilot op 29 september a.s.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Mail ons dan op contact@caringforyourcanine.nl

Lieve oude hond

Happy Canines

Liefdevolle zorg op maat!

Zo dankbaar voor het behandelingstraject van mijn Coco. Ze was net 11 jaar toen ze van de een-op-andere dag niet meer op haar rechterachterpoot kon staan. De röntgenfoto die we op advies van Leida hebben laten maken liet op meerdere plaatsen spondylose zien met een nare zenuwbeklemming tot gevolg.
Hoe fijn is t dan om je hond al tijdens de 1e behandeling zichtbaar te zien opknappen en een stuk vrolijker van de tafel te zien stappen!
Een intensief traject van verschillende behandelingen volgde. Haar pijnklachten namen gelukkig snel af.

In de daarop volgende jaren hebben het constant meedenken en aanpassen van behandeling/medicatie/pijnstilling, het behandelen van de vervelende bijwerkingen van de pijnstilling, advies over beweging en oefeningen voor thuis ervoor gezorgd dat we nog 4 prachtige, gelukkige jaren samen hebben gehad.

Annemiek

Met mijn 13+ oude golden Caillou kom ik regelmatig bij Leida. Caillou heeft een slechte rug en heeft inmiddels ook artrose en spondylose. De behandelingen die Leida hem geeft helpen hem heel erg goed. Ik merk dat hij daarna weer veel beter loopt en nog steeds bijna geen pijnstilling nodig heeft. 

Leida is een ontzettend fijne dierenarts. Ze is heel betrokken en heeft veel respect voor dieren. Ze kijkt goed naar wat de hond zelf aan geeft. Tijdens een consult kan ik altijd al mijn vragen stellen. Niet alleen over het bewegingsapparaat van mijn hond maar ook over voeding, allerlei medische zaken en gedrag. Leida weet ontzettend veel, legt alles goed uit en geeft fijn advies.. Zeker nu mijn hond ouder wordt, met de daarbij behorende veranderingen, is dat heel prettig. Zo zorgen we er samen voor dat hij zo comfortabel mogelijk blijft. 

Caillou vindt het altijd een feestje om naar haar toe te gaan. Een groter compliment kan je denk ik niet krijgen!

Yvonne en Caillou

Al jarenlang kom ik met mijn honden bij Leida, ze stappen heel graag bij haar naar binnen, als we even moeten wachten beginnen de endorfines al te stromen en worden ze helemaal zen.

Leida neemt alle tijd om te horen tegen wat voor problemen we aanlopen, qua bewegen, maagdarmstelsel of gedrag.

Daarna is het heel mooi om te zien, dat mijn honden het volledige vertrouwen in Leida hebben en daardoor de behandelingen rustig ondergaan, soms hebben ze even een pauze nodig en stappen ze weg, dat is geen probleem, er wordt weer verder gegaan als ze er klaar voor zijn. Soms duurt het een paar dagen maar ik merk altijd een positief effect bij ze.

In oktober 2022 heb ik afscheid moeten nemen van mijn oudje, wat heeft die eigenwijze man genoten van de afspraken bij Leida, als we wat te vroeg waren weigerde hij nog een rondje in de buurt te doen en wilde meteen naar binnen.

In de behandelkamer eerst wat drinken en vervolgens ging hij al klaar liggen om behandeld te worden, terwijl ik vertelde hoe hij ervoor stond. De laatste keren viel hij dan bijna in slaap.

In deze laatste fase heeft Leida  ons liefdevol en geduldig begeleid en heel goed geholpen, door aan te geven toen het leven voor hem niet meer waardig was, doordat hij langzaam achteruit ging was dat voor mij moeilijk om te bepalen.

Ik hoop dat Leida nog heel lang de Chi in mijn honden laat stromen en dat ik met haar kan overleggen, want haar kennis op oa het gebied van honden is enorm.

Cathinka